Popis
Vaječné semolinové těstoviny.
Složení: semolinová/ špaldová mouka , čerstvá vejce 30 % (1 kg mouky = 10 vajec), medvědí česnek/ červená řepa/ špenát.
Doba přípravy: vařte ve vroucí vodě 10 minut. Skladování: uchovejte v suchu.
Výrobce: Miroslava Konečná, Vřesovice u Kyjova
testovinyzpodchribi@seznam.cz
Proč konzumovat semolinové těstoviny z našich domácích vajec?
Semolinové těstoviny jsou bohaté na vlákninu a mají vyšší obsah vitamínů. Nutričně jsou vysoce hodnotné a oproti běžným těstovinám mají nižší glykemický index. Jejich benefitem při kuchyňské úpravě je například to, že drží tvar, nerozváří se a nelepí.
Z vitamínů a minerálů jsou zastoupeny především: B, E, K, D, železo a fosfor.
Hmotnost | 0.3 kg |